O nama

Upoznajte nas bolje i postanite naš partner.

doznajte više o nama

NašA poslovna vizija

Prije nekoliko godina u Hercegovini (BiH) se dogodila prava ekspanzija sadnje ljekovite biljke smilja (Helichrysum italicum), te destilacije eteričnog ulja od smilja koje još od doba Egipta postiže vrhunske rezultate na području regeneriranja ljudske kože.

Ovi vrijedni Hercegovci su zasadili milijune sadnica ove ljekovite biljke u nadi da će od svog rada moći prehraniti svoju obitelj i pristojno živjeti. U želji da ova nada ne bude samo san i iluzija nego stvarnost za mnoge obitelji, mi smo se odvažno upustili u ovaj poslovni pothvat.
Naše dosadašnje i buduće djelovanje je u skladu sa našom poslovnom vizijom koju zajedno sa Vama želimo uspješno realizirati.
Vizija – je da uz Božju pomoć nastojimo dugoročno osigurati otkup svih raspoloživih količina svježe mase smilja od proizvođača po pristojnim cjenama, te nakon destilacije ulja proizvesti i vrhunske finalne proizvode u kojima će ulje od našeg hercegovačkog smilja biti jedan od glavnih sastojaka.
Vjerujemo da bi usmjeravajući svoje snage i resurse prema finalnim proizvodima, i zatvarajući cijeli poslovni ciklus od plantaža,destilerije i finalnih proizvoda uspjeli dugoročno osigurati brojnim obiteljima koje se bave ovom božanstvenom kulturom pristojan život i opstanak na svojim vjekovnim ognjištima gdje bi na ovim prostorima nastavili njegovati i razvijati svoju vjeru i tradiciju.
Pero Barbarić – Pepi, general manager
Ovo je i glavni motiv zbog kojeg smo se upustili u ovaj poslovni pothvat. Želimo uz Božju pomoć pokušati osigurati održivi opstanak ovog vrijednog naroda u Hercegovini u vremenu kad se događa pravi egzodus, kad mnogi odlaze u tuđinu puni neizvjesnosti i tuge za svojom rodnom grudom i svojim najmilijima koje ostavljaju u domovini. Naš narod je vrijedan i radišan i ne traži puno – nije prohtjevan. On traži samo ono što mu je nužno da može osigurati pristojan i dostojanstven život za sebe i svoju obitelj. Želi biti ponosan – svoj na svome, čuvajući svoje i poštujući tuđe.
Ovaj pothvat vrijednih Hercegovaca pored financijske i socijalne dimenzije ima i onu obiteljsku dimenziju, gdje obitelj na svojoj plantaži ima vrijeme za radosno i ugodno druženje sa svojom djecom, tako da ih očevi i majke mogu od najranije dobi u miru poučavati i upućivati na životne borbe koje su pred njima.

Mi vjerujemo da je naše hercegovačko eterično ulje od smilja zbog svojih ljekovitih svojstava i našeg sunčanog i krševitog podneblja jedno od najučinkovitijih ulja za revitalizaciju ljudskih stanica, uklanjanje bora, pjega, za zarastanje rana i opeklina, liječenju psorijaze, ekcema, dermatitisa i drugih kožnih bolesti, te kao takvo treba naći i dobiti svoje mjesto u vrhunskoj prirodnoj kozmetici i farmaciji u svijetu.

Vjerujemo da će uz Božju pomoć i pomoć vrijednih ljudi naši finalni prirodni kozmetički proizvodi pod robnom markom „MARIA“ zbog svojih nevjerojatnih učinaka na kožu i ljudsko tijelo uskoro biti prepoznati i cijenjeni diljem svijeta, te da ćemo prodajom ovih finalnih proizvoda zatvoriti financijsku konstrukciju te osigurati sve veće otkupne cijene svježe mase smilja našim farmerima što će u konačnici dovesti do ekonomskog i gospodarskog procvata Hercegovine.
Vjerujemo da je moguće uz Božju pomoć i pomoć naših vrijednih Hercegovaca uspjeti u ovom odvažnom poslovnom pothvatu koji ima za cilj osigurati ljudima da pošteno u znoju lica svog prehranjuju svoje obitelji.
Sve za obitelj, obitelj nizašto!
Ponosni smo na ono što radimo
Pogledajte naše proizvode
doznajte više o –
Certifikati i dokumentacija
Dokaz o tome da su naši proizvodi u potpunosti nastali od prirodnih poljoprivrednih sirovina uz pomoć ekološki prihvatljivih metoda prerade. Ponosni smo vlasnik ECOCERT i USDA ORGANIC certifikata. Ukoliko imate dodatnih pitanja o certifikatima, našim proizvodima i metodama proizvodnje možete nas kontaktirati.
ECOCERT je organizacija za certifikaciju organske proizvodnje, nastala u Francuskoj 1991. godine. Sjedište joj je u Europi a sprovodi ispitivanja u preko 80 zemalja što ju čini jednom od najvećih organizacija za certificiranje organske proizvodnje.
Ministarstvo poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država (USDA), također poznato kao Odjel za poljoprivredu, je federalni izvršni odjel SAD-a zadužen za razvoj i izvršavanje saveznih zakona vezanih uz poljoprivredu, šumarstvo i hranu.
Organic Farming je alternativni poljoprivredni sustav koji je nastao početkom 20. stoljeća. Oslanja se na gnojiva organskog porijekla, kao što su gnojiva komposta i zelena gnojiva, te naglašava tehnike kao što su rotacija usjeva i sadnju popratnih proizvoda.
Uvjerite se o kvalitetu naših proizvoda
Naši certifikati
Label EOS Organic Helichrysum Essential Oil
Label Organic Helichrysum Essential Oil NOP

Certificate EOS Maria Cosmetics 2017

Certificate NOP Maria Cosmetics 2017

ADRESA

Donja Blatnica b.b.
88260 Čitluk

Bosna i Hercegovina

w
KONTAKT

tel. +387 (0)36 642 770

cosmeticsm@hushmail.com
maria.natural.cosmetics@gmail.com

MARIA COSMETICS

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak
8:00 – 16:00